Ingredientai
Vištienos filė
400 g
Naminiai lakštiniai
100 g
Aliejaus
10 g
Bazilikai (žali)
3 vnt.
Lazdyno riešutai
20 g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Vištienos filė juosteles marinuojame apie 20 min. su “Pesto basilico” prieskoniais bei alyvuogių aliejumi. Pamarinuotas vištienos juosteles gausiai aptepame saulėje džiovintų pomidorų “Pesto” padažu, vyniojame į naminių lakštinių lakštus ir trumpai apkepame iš abiejų pusių keptuvėje.
Apkeptus ritinėlius 5 minutėms pašauname į garinę orkaitę.
Padažui gaminti keptuvėje apskrudiname lazdyno riešutus ir juos sumalame. Į keptuvę supilame grietinėlę ir maltus lazdyno riešutus, verdame apie 5 minutes, pagardiname druska bei maltaisiais pipirais.