Ingredientai

Batonas 7 riekelės
Pienas 200 ml
Grietinė 1 šaukštas
Garstyčios 2 šaukšteliai
Čiobreliai 2 žiupsneliai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Kalakutienos ir veršienos faršus sumaišykite.

2. Sudėkite piene išmirkytą batono minkštimą (prieš dedant nusunkite), įmuškite kiaušinius, suberkite prieskonius, įdėkite grietinės ir garštyčių.

3. Gerai išminkykite.

4. Formuokite kotletus ir kepkite juos keptuvėje gerai įkaitintame kokosų aliejuje.

5. Kalakutiena, veršiena, grietine, garstyčios, batonas mirkytas piene, kiaušiniai, čiobreliai, prieskoniai.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Itališkų kukulių receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Itališkų kukulių receptas

Švediškų kukulių receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švediškų kukulių receptas

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Tofu kukuliai su pievagrybiais
Lengvai paruošiamas
45 min.

Tofu kukuliai su pievagrybiais