Ingredientai

Agurkai 2 vnt.
Krapai pagal skonį
Česnakai pagal skonį
Majonezas 5 šaukštai
Druska pagal skonį
Porcijos: 5
Už gardžių naminių kebabų receptą dėkojame skaitytojai Eglei.

Gaminimo eiga

1. Vištienos filė, supjaustytą juostelėmis, dėkite į įkaitintą aliejų keptuvėje. Suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus, o prieš baigiant kepti įpilkite graikiško jogurto (apie 200 g).

2. Vištieną apiberkite mėgstamais prieskoniais ir uždengus dangčiu patroškinkite kelias minutes.

3. Kitame inde paruoškite padažą kebabams. Likusį graikišką jogurtą sumaišykite su džiovintais krapais, druska ir tarkuotais arba išspaustais česnakais ir gerai išmaišykite.

4. Stambia tarka susitarkuokite fermentinį sūrį ir agurkus (nuo agurkų tarkių nuspauskite atsiradusias sultis).

5. Kopūstą ir pomidorą susmulkinkite.

6. Visas daržoves sudėkite į vieną indą ir užbarstykite šiek tiek druskos.

7. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.

8. Tortilijas ištepkite majonezu, dėkite sluoksniais sūrį, daržoves, vištieną ir užpilkite padažo.

9. Sulankstykite taip, kad gautųsi kebabo forma.

10. Kepkite orkaitėje apie 15 minučių.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai