Gaminimo eiga

1. Vištienos filė, supjaustytą juostelėmis, dėkite į įkaitintą aliejų keptuvėje.

2. Suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus, o prieš baigiant kepti įpilkite graikiško jogurto (apie 100 g). Vištieną apiberkite druska, aitriosios paprikos milteliais, pipirais ir uždengus dangčiu patroškinkite kelias minutes.

3. Kitame inde paruoškite padažą kebabams - likusį graikišką jogurtą sumaišykite su druska, majonezu, išspaustais česnakais ir gerai išmaišykite.

4. Kopūstą sutarkuokite stambesne tarką, agurką ir pomidorą supjaustykite griežinėliais.

5. Visas daržoves sudėkite į vieną indą ir užbarstykite šiek tiek druskos.

6. Ant tortilijų, dėkite sluoksniais daržoves, vištieną ir užpilkite padažo. Sulankstykite taip, kad gautųsi kebabo forma.

7. Dėkite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 10-15 minučių.