Ingredientai

Pienas 50 ml
Cinamonas 2 šaukšteliai
Rudasis cukrus 1.5 šaukšto
Cukraus pudra 1 šaukštas
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Supjaustykite prancūzišką batoną 2 cm storio riekelėmis.

2. Kiaušinius išplakite su pienu, ruduoju cukrumi ir cinamonu.

3. Riekeles apvoliokite plakinyje ir kepkite keptuvėje įkaitintame svieste iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

4. Iškeptas riekeles sudėkite ant popierinio rankšluosčio ir gausiai apibarstykite cukraus pudra.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės

Varškės bandelės
Lengvai paruošiamas
1 val.

Varškės bandelės

Mielinės bandelės
Reikia pasistengti
1 val.

Mielinės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“