Ingredientai
Miltai
500
g
Pienas
250
ml
Sausos mielės
1
pakelis
Druska
žiupsnelis
Aliejus
5
šaukštai
Kiaušiniai
1
vnt.
Vištienos faršas
200
g
Svogūnai
1
vnt.
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Pieną šiek tiek pašildykite, suberkite mieles ir palaukite kelias minutes.
Įberkite druskos, supilkite aliejų, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite.
Suberkite miltus, išmaišykite, gerai išminkykite ir palikite šiltai porą valandų.
Gerai išminkykite iškočiokite. Su stikline ar puodeliu išspauskite apskritimus.
Vištienos faršą apkepkite su prieskoniais ir smulkiai pjaustytu svogūnu.
Po šaukštą įdaro dėkite ant kas antro apskritimo. Įdarą uždenkite laisvais tešlos apskritimais, kraštus užspauskite.
Dėkite virti į įkaitintą aliejų, kol gražiai apskrus.
Atsiliepimai