Ingredientai

Bulvės 3 vnt.
Žirniai 2 saujos
Vištienos sultinys 0.5 šaukštelio
Druska žiupsnelis
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Žirnius užpilkite vandeniu ir palikite bent kelioms valandoms pastovėti (galite ir neužpilti, bet sriuba virs kiek ilgiau).

2. Žirnius suberkite į vandenį ir virkite.

3. Gana smulkiai supjaustykite bulves.

4. Bulves suberkite į puodą.

5. Smulkiai supjaustykite svogūnus ir šaltai rūkytą šoninę.

6. Svieste apkepkite svogūnus, kai pradės gražiai geltonuoti sudėkite šoninę.

7. Apkeptus svogūnus ir šoninę suberkite į puodą.

8. Įberkite druskos, pipirų ir vištienos sultinio.

9. Virkite, kol žirniai taps minkšti.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Žuvienė su lašiša
Lengvai paruošiamas
30 min.

Žuvienė su lašiša

Ramenas su antiena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Ramenas su antiena

Tailandietiška Tom Yum sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Tailandietiška Tom Yum sriuba