Ingredientai
Sviestas
200 g
Fermentinis sūris
100 g
Grietinėlės (35 proc. riebumo)
0.5 stiklinės
Miltų
3 stiklinės
Kepimo milteliai
1 šaukštelis
Sviestas
2 šaukštas
Ievagrybių
400 g
Šparagai
200 g
Kiaušiniai
4 vnt.
Fermentinis sūris
150 g
Grietinės
4 šaukštas
Porcijos: 10
Gaminimo eiga
1. Išsukite sviestą su tarkuotu sūriu, miltais, kepimo milteliais ir grietinėle.
2. Paklokite tešlą ant kepamuoju popieriumi padengtos orkaitės skardos.
3. Supjaustykite gabalėliais grybus ir apkepkite svieste.
4. Supjaustykite šparagus.
5. Supjaustykite papriką kubeliais.
6. Daržoves sudėkite sluoksniais ant tarkuotu sūriu apibarstyto papločio.
7. Sumaišykite grietinėlę, kiaušinius bei prieskonius ir užpilkite ant įdaro.
8. Kepkite iki 200 laipsnių orkaitėje apie 25-30 minučių.