Už receptą dėkojame skaitytojai Jolantai.

Gaminimo eiga

Avietes sudėti į puodą ir pakaitinti apie 10 min., kol pradeda garuoti.

Tuomet suberti uogienių cukrų ir cinamoną.

Ant silpnos ugnies pavirti 8-10 min.

Nugriebti putas ir supilstyti į iškaitintus stiklainius.

Skani saldi ir be galo kvapi uogienė. Tikras gardumėlis žiemai.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais

Cukinijų blynai su varške
Lengvai paruošiamas
30 min.

Cukinijų blynai su varške

Lazanija su varške
Reikia pasistengti
1 val.

Lazanija su varške

Veganiški kibinai
Reikia pasistengti
1 val.

Veganiški kibinai