Ingredientai
Morkos
5
vnt.
Virintas vanduo
200
ml
Pienas
400
g
Kiaušiniai
2
vnt.
Margarinas
150
g
Miltai
600
ml
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Druska
žiupsnelis
Gaminimo eiga
Į puodą įpilkite truputį vandens ir virkite nuluptas, griežinėliais supjaustytas morkas, kol jos suminkštės.
Nusausinkite, įpilkite 200 ml virinto vandens ir sutrinkite į tyrę.
Supilkite pieną, ištirpintą ir atvėsintą margariną, išsuktą su kiaušinių tryniais (kad nesušoktų į gabaliukus).
Sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską, supilkite morkų ir kitų produktų mišinį, galiausiai švelniai įmaišykite išplaktus kiaušinių baltymus.
Kepkite vaflių keptuvėje kol gražiai pagels.
Atsiliepimai