Ingredientai

Miltai 2 stiklinės
Cukrus 1 stiklinė
Tarkuotos morkos 2 stiklinės
Kepimo milteliai 2 šaukšteliai
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Cinamonas 1 šaukštelis
Kapoti migdolai 0.5 stiklinės
Cukraus pudra 6 šaukštai
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

1. Morkas smulkiai sutarkuokite.

2. Minkštą sviestą išsukite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir cinamonu.

3. Sudėkite kiaušinius ir gerai išplakite.

4. Suberkite morkas ir išmaišykite.

5. Suberkite miltus, kepimo miltelius ir smulkiai kapotus migdolus. Gerai išmaišykite.

6. Tešlą sukrėskite į sviestu išteptą kepimo formą.

7. Dėkite kepti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 50 minučių.

8. Grietinėlę išplakite su cukraus pudra iki tirštų putų.

9. Sudėkite maskarponę ir gerai išplakite.

10. Palaukite, kol iškepęs biskvitas atvės, perpjaukite horizontaliai į tris dalis.

11. Pilnai atvėsusį biskvitą pertepkite kremu ir aptepkite viršų. Papuoškite marcipaninėmis morkomis.

12. Tortas skaniausias pastovėjęs bent porą valandų.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai