Ingredientai

Vanilinis cukrus 1 šaukštas
Cukrus 1 šaukštas
Druska žiupsnelis
Pienas 0.5 stiklinės
Porcijos: 12

Gaminimo eiga

Į šiltą pieną suberkite mieles ir pastatykite šiltai, kad iškiltų.

Morkas smulkiai sutarkuokite, suberkite miltus, vanilinį cukrų, įmuškite kiaušinius, supilkite ištirpintą sviestą, suberkite druską ir cukrų.

Gerai išmaišykite, supilkite pieną su mielėmis ir gerai išmaišius pastatykite šiltai valandai, kad iškiltų.

Išminkykite tešlą ir vėl palikite valandai pakilti.

Kepimo formą ištepkite sviestu ir sudėkite tešlą.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Pyragui atvėsus viršų galite aptepti iki standžių putų išplakta grietinėle su cukraus pudra.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Nekepta žaliųjų citrinų tarta
Lengvai paruošiamas
1 val.

Nekepta žaliųjų citrinų tarta

Keksas su kondensuotu pienu
Lengvai paruošiamas
1 val.

Keksas su kondensuotu pienu

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis