Ingredientai

Miltai 2 stiklinės
Cukrus 0.5 stiklinės
Kepimo milteliai 2 šaukšteliai
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Cinamonas žiupsnelis
Kardamonas žiupsnelis
Lazdyno riešutai 4 šaukštai
Razinos 4 šaukštai
Porcijos: 10
Labai skanus morkų pyragas.

Gaminimo eiga

1. Morkas smulkiai sutarkuokite.

2. Minkštą sviestą išsukite su cukrumi, vaniliniu cukrumi, muskatu, kardamonu ir cinamonu.

3. Sudėkite kiaušinius ir gerai išplakite.

4. Suberkite morkas, tarkuotą apelsino žievelę ir išmaišykite.

5. Suberkite miltus, kepimo miltelius ir smulkiai kapotus riešutus bei razinas. Gerai išmaišykite.

6. Tešlą sukrėskite į sviestu išteptą kepimo formą.

7. Dėkite kepti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 50-55 minutes.

8. Kol kepa, paruoškite kremą. Ištirpinkite šokoladą ir išsukite su maskarponę.

9. Kremą tepkite dar ant gerokai šilto pyrago.

Skanaus!
www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Panettone pyragas
Lengvai paruošiamas
2 val.

Panettone pyragas

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais

Cukinijų blynai su varške
Lengvai paruošiamas
30 min.

Cukinijų blynai su varške