Jei tik šaldytuve yra pora morkų, šis morkų pyrago receptas – jūsų. Be to, šis drėgnas oranžinis skanėstas dar ir sveikas desertas jūsų šeimos stalui. Tad griebkite morkas ir kepkite gardųjį morkų pyragą.

Gaminimo eiga

1. IKI ŪKIS morkas sutarkuokite smulkia tarka.

2. IKI kiaušinius gerai išplakite su cukrumi ir žiupsneliu druskos. Supilkite IKI lydytą sviestą.

3. Į plakinį sudėkite sutarkuotas morkas ir gerai išmaišykite.

4. Į morkų ir kiaušinių mišinį sudėkite miltus, krakmolą, kepimo miltelius ir druską.

5. Gautą masę pilkite į kepimo formą, berkite cinamoną, išteptą aliejumi, ir kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 180 °C apie 40 min.

6. Iškepus pyragui jį atvėsinkite.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai