Ingredientai

Morkos 2 vnt.
Salierų šakniavaisiai 0.3 vnt.
Graikiniai riešutai 1 sauja
Džiovinti abrikosai 1 sauja
Majonezas 3 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Morkas ir saliero šaknį nuskuskite ir sutarkuokite gana smulkia burokine tarka.

Riešutus susmulkinkite.

Džiovintus abrikosus smulkiai supjaustykite.

Viską sumaišykite su majonezu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla