Ingredientai

Morkos 2 vnt.
Cinamonas 1 šaukštelis
Muskato riešutai 1 šaukštelis
Imbieras 0.5 šaukštelio
Vanduo 200 ml
Už receptą dėkojame skaitytojui Augustui.

Gaminimo eiga

Morkas nuskuskite ir sutarkuokite bulvine tarką.

Apelsinus nulupkite ir gana smulkiai supjaustykite.

Morkas ir apelsinus sudėkite į puodą, supilkite cukrų, įberkite cinamono, muskato riešutų ir imbiero. Įpilkite vandens.

Kaitinkite kol užvirs ir ant mažos ugnies virkite apie 20 minučių.

Nugriebkite putas ir supilstykite į stiklainius.

Atsiųskite mėgstamos ar savo firminės uogienės receptą ir laimėkite puikų „Dansukker“ uogienių virimo rinkinį: 1 kilogramą „Dansukker“ uogienių cukraus, prijuostę ir medinį šaukštą. Daugiau informacijos rasite ČIA.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai