Ingredientai

Bulvės 2 vnt.
Moliūgai 1 stiklinė
Miltai 2 stiklinės
Druska pagal skonį
Parmezano sūris 3 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Nuluptas bulves ir moliūgą sutarkuokite.

Suberkite miltus, druską, įmuškite kiaušinį ir gerai išminkykite.

Suformuokite piršto storio volelius ir supjaustykite vieno centimetro gabaliukais.

Gabaliukus suplokite šakute ir dėkite į pasūdytą verdantį vandenį.

Virkite apie 10 minučių.

Išgriebtus nuvarvinkite ir dėkite kepti į karštą sviestą.

Apkepkite porą minučių ir sudėkite į lėkštes. Apibarstykite smulkiai tarkuotu kietuoju sūriu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai