Ingredientai
Bulvės
2
vnt.
Moliūgai
1
stiklinė
Miltai
2
stiklinės
Kiaušiniai
1
vnt.
Druska
pagal skonį
Parmezano sūris
3
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Nuluptas bulves ir moliūgą sutarkuokite.
Suberkite miltus, druską, įmuškite kiaušinį ir gerai išminkykite.
Suformuokite piršto storio volelius ir supjaustykite vieno centimetro gabaliukais.
Gabaliukus suplokite šakute ir dėkite į pasūdytą verdantį vandenį.
Virkite apie 10 minučių.
Išgriebtus nuvarvinkite ir dėkite kepti į karštą sviestą.
Apkepkite porą minučių ir sudėkite į lėkštes. Apibarstykite smulkiai tarkuotu kietuoju sūriu.
Atsiliepimai