Ingredientai

Moliūgai 400 g
Bulvės 3 vnt.
Svogūnai 1 vnt.
Vištienos sultinys 1 l
Česnakai 4 skiltelės
Druska pagal skonį
Lydytas sūrelis 5 šaukštai
Moliūgų sėklos 1 sauja
Batono skrebučiai 2 saujos
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Moliūgą nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite mažais gabaliukais.

Svogūną smulkiai supjaustykite ir dėkite kepti į įkaitintą sviestą.

Suberkite išspaustus česnakus ir kepkite, kol svogūnai kiek pagels.

Suberkite moliūgus ir išmaišius kepkite toliau.

Bulves nuskuskite, supjaustykite ir sudėkite į vištienos sultinį virti.

Į puodą suberkite apkeptus moliūgus su svogūnais.

Virkite kol daržovės suminkštės. Jei reikia, pagardinkite druska.

Sutrinkite elektriniu trintuvu, įdėkite sūrio ir maišykite, kol šis ištirps.

Virkite dar 2-3 minutes.

Patiekiant pagardinkite keptuvėje skrudintomis moliūgų sėklomis ir batono džiovintais kubeliai.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba