Ingredientai
Porcijos: 2
Rudens sezono karalius – moliūgas, o iš jo pagaminti moliūgų sriubą – itin paprasta. Užtruksite vos pusvalandį ir patiekalas garuos ant stalo. Moliūgų sriuba su lęšiais ne tik sušildys vėsią dieną, bet ir suteiks organizmui reikalingų maistinių medžiagų.
Gaminimo eiga
Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite aliejuje iki auksinės spalvos. Moliūgą supjaustykite kubeliais ir suberkite į keptuvę. Pakepinkite apie 5 minutes.
Įpilkite sultinio, įberkite lęšius ir virkite apie 20 minučių, kol lęšiai išvirs.
Pagardinkite druska ir pipirais, o prieš patiekiant galite sriubą sutrinkite blenderiu, kad būtų kreminė konsistencija.
Skanaus.
Receptu dalijasi „Lidl“.