Ingredientai

Cukrus 6 vnt.
Kvietiniai miltai 2 šaukšteliai
Moliūgų sėklų miltai 2 šaukštai
Citrinos 1 vnt.
Grietinėlė 35% riebumo 200 g
Sirupas 100 ml
Uogos 500 g
Porcijos: 6
„Rimi“ dalijasi skaniu vyniotinio receptu.

Gaminimo eiga

1. Išplakite kiaušinius su cukrumi iki standžių putų.

2. Sumaišykite abejus miltus, įtarkuokite citrinos žievelę. Juos suberkite į kiaušinių masę, išmaišykite.

3. Masę paskleiskite per visą kepimo skardą ir kepkite 10–13 min. 170 °C.

4. Išplakite maskarponės sūrį, grietinėlę, sirupą ir cukrų.

5. Ant atvėsinto iškepto pagrindo tepkite maskarponės ir grietinėlės kremą, sudėkite uogas. Vyniokite išilgai.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“