Ingredientai

moliūgo 150 g
česnako 2 skiltelės
mėlynojo svogūno 1 vnt.
alyvuogių aliejaus 2 v. š.
rozmarino 2 šakelės
salotų lapelių 1 sauja
ožkų pieno sūrio 100 g
granatų sėklų 1 v. š.
citrinos žievelės 1 vnt.
juodųjų pipirų žiupsnelis
druskos žiupsnelis

Gaminimo eiga

1. Moliūgo gabaliuką supjaustykite griežinėliais. Česnaką susmulkinkite, mėlynąjį svogūną supjaustykite skiltelėmis. Supjaustytas daržoves sudėkite į dubenėlį, įpilkite šaukštą alyvuogių aliejaus, užberkite druskos ir juodųjų pipirų, sudėkite stambiai pjaustytą rozmariną. Viską išmaišykite.

2. Daržoves sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite 180 °C temp. orkaitėje 30 minučių.

3. Į lėkštę dėkite saują salotų, dėliokite keptą moliūgą ir daržoves, gabalėliais pjaustytą ožkų pieno sūrį, užberkite granatų sėklų, įtarkuokite citrinos žievelės ir užpilkite šaukštą alyvuogių aliejaus.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai