Moliūgų pyragas – tikras rudeninis gardėsis. Gamybos procesas greitas ir jau pyragas kaitinasi orkaitėje. O jau po valandos galima mėgautis kvapniu, minkštu ir drėgnu moliūgų pyragu.

Gaminimo eiga

1. Kiaušinius išplakite su cukrumi, sudėkite sviestą ir išmaišykite iki vientisos masės.

2. Sutarkuokite nuluptą moliūgą, apšlakstykite citrinos sultimis, pabarstykite cinamonu, vaniliniu cukrumi ir gvazdikėliais. Įmaišykite į kiaušinių masę.

3. Berkite išsijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Suberkite smulkintus riešutus arba razinas.

4. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 50-60 minučių.

receptai.patarimupasaulis.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai