Ingredientai
Minkšti, kvapnūs ir nuostabios oranžinės spalvos šie moliūgų keksiukai. Pagaminti gana nesudėtinga ir ilgai netrunka. Moliūgų keksiukus galite dekoruoti glajumi ir smulkintais pekano riešutais.
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 180C/160C laipsnių temperatūros.
Keksiukų kepimo formą išklokite popierinėmis formelėmis.
Į didelį dubenį supilkite aliejų, suberkite cukrų, kiaušinius ir vanilę. Suplakite, tada sudėkite tarkuotą moliūgą, sultenes ir apelsino žievelę.
Įmaišykite cinamoną, miltus ir sodą (mišinys bus gana drėgnas). Šaukštu sudėkite į formeles. Kepkite 25 min., kol masė taps tvirta, o į keksiuko centrą įkištas smeigtukas liks švarus.
Keksiukus atvėsinkite ant grotelių.
Norėdami pagaminti glajų, išplakite kreminį sūrį bei cukraus pudrą iki vientisos masės ir užtepkite ant keksiukų viršaus. Galite papuošti skrudintais pekano riešutais.
Receptu dalijasi „Rimi“