Ingredientai

Miltai 150 g
Cukrus 100 g
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Vanilės ekstraktas 0.5 šaukštelio
Grietinėlė 0.5 puodelio
Cukrus 3 šaukštai
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

Cukrų išsukite su kiaušiniais. Varškę sutrinkite šakute ir sumaišykite su kiaušiniais.

Sudėkite tarkuoto moliūgo tyrę ir grietinę, gerai išmaišykite.

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir suberkite į tešlą. Gerai išmaišykite.

Įpilkite vanilės ekstrakto ir gerai išmaišykite.

Tešlą sukrėskite į sviestu išteptą kepimo formą ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40-45 minutes.

Leiskite pyragui kiek atvėsti ir tik tada išimkite iš formos.

Glajui į mažą kaitinimo indą supilkite riebią grietinėlę ir cukrų. Maišant užvirkite ir virkite kol pradės tirštėti.

Glajumi apipilkite pyrago viršų ir apibarstykite riešutais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Keksas su kondensuotu pienu
Lengvai paruošiamas
1 val.

Keksas su kondensuotu pienu

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis