Ingredientai

Aliejus 3 šaukštai
Druska šaukštelis
Pipirai šaukštelis
Mairūnai šaukštas
Bulvės 2 vnt.
Sviestas 2 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite svogūnus, pipirus, druską, mairūnus ir maišydami pakepinkite kelias minutes.

Moliūgą stambiai sutarkuokite, bulves supjaustykite kubeliais ir suberkite į keptuvę su svogūnais, dar pakepinkite apie 10 minučių. Paskui uždenkite ir dar 10 minučių patroškinkite. Palikite atvėsti ir sudėkite sutrupintą sūrį.

Vieną filo tešlos lakštą klokite ant lentos, kitus uždenkite drėgna servetėle, kad nedžiūtų. Išklotą lakštą aptepkite tirpintu sviestu ir pabarstykite džiūvėsiais. Ant jo dėkite kitą lakštą ir vėl ištepkite. Taip sudėti visus keturis lakštus.

Ant viršaus iškrėskite paruoštas daržoves, gražiai išlyginkite ir suvyniokite į volelį.

Vyniotinį perkelkite ant riebalais pateptos skardos siūle į apačią. Ištepkite sviestu ir kepkite 180 C temperatūros orkaitėje maždaug pusvalandį.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai