Ingredientai

Bekvapė želatina 2.25 šaukštelio
Šaltas vanduo 0.25 stiklinės
Moliūgai 1.5 stiklinės
Rudasis šviesus cukrus (smulkus) 0.5 stiklinės
Cinamonas 0.5 šaukštelio
Muskato riešutas 0.5 šaukštelio
Maltas imbieras 0.25 šaukštelio
Druska 0.125 šaukštelio
Vanilės ekstraktas 1.5 šaukštelio
Porcijos: 8
Pagaminti šį nuostabų desertą – tikras juokų darbas. Lengva ir gardu – daugiau nebenorėsite grįžti prie pyragų.

Gaminimo eiga

Suberkite želatiną į vandenį, minutę palaukite. Užvirinkite maišydami, kol želatina ištirps. Sumaišykite želatinos mišinį, moliūgą, rudąjį cukrų, prieskonius ir druską.

Suplakite vieną stiklinę grietinėlės su puse šaukštelio vanilės, tuomet įmaišykite į moliūgų mišinį.

Suplakite likusią grietinėlę su likusiu šaukštu vanilės.

Dėkite į kiekvieną stiklinę apie ketvirtadalį moliūgų mišinio, tuomet pabarstykite sausainiais ir įdėkite porą šaukštų plaktos grietinėlės. Kartokite sluoksnius dar sykį, užbaigdami grietinėle. Atvėsinkite bent dvi valandas.

Desertas gali būti pagamintas prieš dieną ir atšaldytas.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai