Ingredientai

Bulvės 5 vnt.
Miltai 6 šaukštai
Grietinė 0.5 stiklinės
Augalinis aliejus 6 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 5

Gaminimo eiga

Moliūgą nulupkite, išimkite sėklytes. Moliūgo minkštimą ir nuskustas bulves sutarkuokite smulkia tarka. Į tarkius sudėkite kiaušinio trynius, miltus, pagal skonį pagardinkite druska bei pipirais, viską gerai išmaišykite. Baltymus išplakite iki standžių putų ir taip pat sudėkite į masę, atsargiai išmaišykite.

Keptuvėje su įkaitusiu augaliniu aliejumi formuokite blynelius ir kepkite iš abiejų pusių tol, kol įgaus auksinį atspalvį. Patiekite su grietine.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai