Ingredientai
Moliūgai
500
g
Bulvės
5
vnt.
Miltai
6
šaukštai
Kiaušiniai
2
vnt.
Grietinė
0.5
stiklinės
Augalinis aliejus
6
šaukštai
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 5
Gaminimo eiga
Moliūgą nulupkite, išimkite sėklytes. Moliūgo minkštimą ir nuskustas bulves sutarkuokite smulkia tarka. Į tarkius sudėkite kiaušinio trynius, miltus, pagal skonį pagardinkite druska bei pipirais, viską gerai išmaišykite. Baltymus išplakite iki standžių putų ir taip pat sudėkite į masę, atsargiai išmaišykite.
Keptuvėje su įkaitusiu augaliniu aliejumi formuokite blynelius ir kepkite iš abiejų pusių tol, kol įgaus auksinį atspalvį. Patiekite su grietine.
Atsiliepimai