Ingredientai
Ciberžolė
1
šaukštelis
Cukrus
100
g
Kiaušiniai
3
vnt.
Krakmolas
50
g
Varškė
400
g
Maskarponės sūris
150
g
Rudasis cukrus
1
šaukštas
Sviestas
200
g
Moliūgai (tarkuoti)
500
g
Vanilinis cukrus
2
šaukštai
Avietės
1
sauja
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Trintus sausainius sumaišyti su ruduoju cukrumi ir tirpintu sviestu. Gauta mase iškloti torto formos dugną ir šiek tiek kraštus. Forma turi būti ištepta sviestu.
Kiaušinius iki purumo išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
Varškę išmaišyti su mascarponės sūriu, varške, krakmolu ir sumaišyti su kiaušinių mase.
Smulkiai tarkuotą moliūgą pavirti maišanti apie 10 min.
Į atvėsusius moliūgus įmaišyti ciberžolės ir sumaišyti su likusia mase. Suversti ant sausainių.
Dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti apie 45 min.
Valgyti gerai atšaldytą. Galima dekoruoti avietėmis ar kitomis uogomis.
Atsiliepimai