Gaminimo eiga

Trintus sausainius sumaišyti  su ruduoju cukrumi ir tirpintu sviestu. Gauta mase iškloti  torto formos dugną ir šiek tiek kraštus. Forma turi būti ištepta sviestu.

Kiaušinius iki purumo išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.

Varškę išmaišyti su mascarponės sūriu, varške, krakmolu ir sumaišyti su kiaušinių mase.

Smulkiai tarkuotą moliūgą pavirti maišanti apie 10 min.

Į atvėsusius moliūgus įmaišyti ciberžolės  ir  sumaišyti su likusia mase.  Suversti ant sausainių.

Dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti apie 45 min.

Valgyti gerai atšaldytą. Galima dekoruoti avietėmis ar kitomis uogomis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Panettone pyragas
Lengvai paruošiamas
2 val.

Panettone pyragas

Greitai paruošiamos salotos
Lengvai paruošiamas
15 min.

Greitai paruošiamos salotos

Užkandis su tunu
Lengvai paruošiamas
15 min.

Užkandis su tunu

Sušildanti sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sušildanti sriuba