Gaminimo eiga

1. Moliūgą perpjaukite pusiau ir išskobkite sėklas, pievagrybius padalinkite į keturias dalis, svogūną supjaustykite kubeliais, česnaką susmulkinkite, petražoles supjaustykite.

2. Į dubenį sudėkite pievagrybius, petražoles, svogūnus, česnakus, įpilkite balzaminio acto ir 2 šaukštus alyvuogių aliejaus, įberkite druskos ir juodųjų pipirų. Viską išmaišykite.

3. Į skardą dėkite moliūgo puseles, apšlakstykite 2 šaukštais alyvuogių aliejaus, pabarstykite druska bei juodaisiais pipirais. Ant moliūgų dėkite čiobrelius ir daržoves.

4. Skardą dėkite į 180 °C temp. orkaitę ir kepkite 40 min. Patiekite su salotų lapeliais ir fetos sūrio gabalėliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai