Ingredientai

Miltai 300 g
Rūgpienis 2 stiklinės
Kiaušiniai 2 vnt.
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Druska 0.5 šaukštelio
Cukrus 2 šaukštai
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Į miltus suberkite kepimo miltelius.

Kiaušinio trynius išplakite su rūgpieniu.

Sumaišykite su miltais.

Įberkite druskos, miltų, sudėkite iki standžių putų išplaktus kiaušinių baltymus.

Gerai išmaišykite, šaukštais formuokite apvalias spurgas ir jas dėkite virti į įkaitintą aliejų.

Virkite kol gražiai apskrus.

Ištraukus dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų riebalai.

Apibarstykite cukraus pudra.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla