Ingredientai

Cukrus 0.5 stiklinės
Grietinė 0.5 stiklinės
Miltai 1 stiklinė
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Sviestas 2 šaukštai
Rudasis cukrus 0.5 stiklinės
Cinamonas 1 šaukštelis
Porcijos: 6
Paprastas skanus pyragas, iškepamas greitai ir be didesnių pastangų.

Gaminimo eiga

Supjaustykite rabarbarus. Ištirpinkite puode sviestą ir suberkite rabarbarus, rudąjį cukrų bei cinamoną.

Kaitinkite rabarbarus ant silpnos ugnies 5 minutes.

Supilkite maišinį į pateptą 20 cm skersmens pyrago formą.

Išplakite kiaušinį su cukrumi. Supilkite grietinę ir miltų bei kepimo miltelių mišinį.

Užpilkite tešlą ant rabarbarų. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.

Kiek praaušusį pyragą apverskite ant padėklo.

Patiekite su minkštais vaniliniais ledais arba vaniliniu padažu.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Tradicinis Trijų karalių pyragas
Reikia pasistengti
2 val.

Tradicinis Trijų karalių pyragas

Šalta agurkų ir jogurto sriuba
Lengvai paruošiamas
20 min.

Šalta agurkų ir jogurto sriuba

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis

Makaronai su „Romanesco“
Lengvai paruošiamas
30 min.

Makaronai su „Romanesco“

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas