Ingredientai

Cukrus 0.5 stiklinės
Grietinė 0.5 stiklinės
Miltai 1 stiklinė
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Sviestas 2 šaukštai
Rudasis cukrus 0.5 stiklinės
Cinamonas 1 šaukštelis
Porcijos: 6
Paprastas skanus pyragas, iškepamas greitai ir be didesnių pastangų.

Gaminimo eiga

Supjaustykite rabarbarus. Ištirpinkite puode sviestą ir suberkite rabarbarus, rudąjį cukrų bei cinamoną.

Kaitinkite rabarbarus ant silpnos ugnies 5 minutes.

Supilkite maišinį į pateptą 20 cm skersmens pyrago formą.

Išplakite kiaušinį su cukrumi. Supilkite grietinę ir miltų bei kepimo miltelių mišinį.

Užpilkite tešlą ant rabarbarų. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.

Kiek praaušusį pyragą apverskite ant padėklo.

Patiekite su minkštais vaniliniais ledais arba vaniliniu padažu.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai