Ingredientai

Sūdytos žaliuokės 300 g
Virti grikiai 1 stiklinė
Porai 0.5 vnt.
Krapai žiupsnelis
Actas 1 šaukštas
Vanduo 1 šaukštas
Aliejus 3 šaukštai
Druska pagal skonį
Cukrus pagal skonį

Gaminimo eiga

Gaminimas:

Burokėlius išvirkite ir supjaustykite kubeliais. Grikius išvirkite pasūdytame vandenyje.

Išmirkytus grybus užpilkite acto ir vandens mišiniu, gerai išmaišykite ir palaikykite apie 30 min. Į dubenį suberkite burokėlius, konservuotus žirnelius, grikius, griežinėliais supjaustytus porus ir pamarinuotus grybus.

Mišrainę paskaninkite cukrumi, druska, maltais juodaisiais pipirais. Supilkite aliejų ir išmaišykite. Puoškite gražesnėmis grybų kepurėlėmis, porais ir krapų šakelėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Greitai paruošiamos salotos
Lengvai paruošiamas
15 min.

Greitai paruošiamos salotos

Salotos su krevetėmis
Lengvai paruošiamas
15 min.

Salotos su krevetėmis

Vaikystės spurgos
Lengvai paruošiamas
20 min.

Vaikystės spurgos

Troškintas karpis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Troškintas karpis

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis