Ingredientai
Vištienos širdelės
1
kg
Morkos
3
vnt.
Konservuoti žirneliai
700
ml
Majonezas
100
ml
Pomidorų padažas aštrus
100
ml
Prieš daug metų ragauta pas mielus žmones, mano truputį patobulinta pagal savo skonį, mišrainė. Nepamainoma švenčių ir vakarėlių stalo dalyvė. Aštri, neįprasta, niekas neatspėja, iš ko pagaminta. Smagu. Aštru – būtina sąlyga teisingam skoniui.
Gaminimo eiga
Širdeles išvirkite (apie 20 min.) ir supjaustykite rutuliukais, pjaunant išilgai. Morkas išvirkite ir supjaustykite su kitomis daržovėmis stambesniais kubeliais.
Majonezą sumaišykite su aštriu pomidorų padažu ir sumaišykite su daržovėmis ir širdelėmis.
Tiekite truputį atšaldytą su skrebučiais ar juoda duona.
Atsiliepimai