Ingredientai

Vištienos širdelės 1 kg
Morkos 3 vnt.
Konservuotos saldžiosios paprikos l
Konservuoti žirneliai 700 ml
Marinuoti agurkai aštrūs 1 l
Majonezas 100 ml
Pomidorų padažas aštrus 100 ml
Prieš daug metų ragauta pas mielus žmones, mano truputį patobulinta pagal savo skonį, mišrainė. Nepamainoma švenčių ir vakarėlių stalo dalyvė. Aštri, neįprasta, niekas neatspėja, iš ko pagaminta. Smagu. Aštru – būtina sąlyga teisingam skoniui.

Gaminimo eiga

Širdeles išvirkite (apie 20 min.) ir supjaustykite rutuliukais, pjaunant išilgai. Morkas išvirkite ir supjaustykite su kitomis daržovėmis stambesniais kubeliais.

Majonezą sumaišykite su aštriu pomidorų padažu ir sumaišykite su daržovėmis ir širdelėmis.

Tiekite truputį atšaldytą su skrebučiais ar juoda duona.
Kūmutės virtuvė

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla