Ingredientai

Lašišos filė 1 kg
Santa Maria miško mišinys 4 šaukšteliai
Citrinos 1 vnt.
Santa Maria akmens druska pagal skonį
Bulvės 1.5 kg
Pienas 200 ml
Sviestas 100 g
Muskato riešutai 0.5 šaukštelio
Santa Maria akmens druska pagal skonį
Santa Maria čiobreliai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Pabarstykite lašišą prieskoniais ir kepkite orkaitėje 180 ̊C
temperatūroje 20 min.

Bulves virkite sūriame vandenyje, kol taps minkštos.

Nupylę vandenį, sugrūskite, įdėkite sviestą su pienu, prieskonius ir dar kartą išmaišykite.

Papuoškite čiobreliais prieš patiekdami su lašiša

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai