Ingredientai

Kiaušiniai 9 vnt.
Aliejus 150 ml
Miltai 400 g
Cukrus 150 g
Kakavos milteliai 3 šaukštai
Apelsino žievelė 1 šaukštas
Kepimo milteliai 2 šaukšteliai
Druska 0.5 šaukštelio
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

Švelniai išplakite kiaušinius su druska ir aliejumi.

Suberkite cukrų ir itin gerai išplakite iki purumo.

Kitame dubenyje sumaišykite miltus, kakavos miltelius ir kepimo milteliais.

Atsargiai sumaišykite miltus su kiaušiniais.

Įmaišykite apelsino žievelę.

Kepimo formą ištepkite sviestu ir supilkite tešlą.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40-45 minutes.

Leiskite 10 minučių pyragui atvėsti ir tik tada išimkite iš formos.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Burnoje tirpstantis morkų pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Burnoje tirpstantis morkų pyragas

Klasikinis obuolių pyragas
Lengvai paruošiamas
45 min.

Klasikinis obuolių pyragas

Atradimas: aguonų ir kondensuoto pieno pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 05 min.

Atradimas: aguonų ir kondensuoto pieno pyragas

Naminis sūrio pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Naminis sūrio pyragas

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla