Ingredientai

Kiaušiniai 9 vnt.
Cukrus 300 ml
Miltai 400 ml
Druska žiupsnelis
Kepimo milteliai 0.5 šaukštelio
Apelsino žievelė 1 šaukštas
Kakavos milteliai 1 šaukštas
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

Švelniai išplakite kiaušinius su druska. Suberkite cukrų ir itin gerai išplakite iki purumo.

Kitame dubenyje sumaišykite miltus ir kepimo milteliais.

Atsargiai sumaišykite miltus su kiaušiniais.

Pusę tešlos sumaišykite su kakavos milteliais. Kitą pusę su apelsino smulkiai tarkuota žievele.

Kepimo formą ištepkite sviestu.

Vienu metu į vieną pusę pilkite tešlą su kakava, į kitą su apelsino žievele.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40-45 minutes.

Leiskite 10 minučių pyragui atvėsti ir tik tada išimkite iš formos.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Naminis varškės apkepas
Lengvai paruošiamas
45 min.

Naminis varškės apkepas

Morkų pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Morkų pyragas

Klasikinis obuolių pyragas
Lengvai paruošiamas
45 min.

Klasikinis obuolių pyragas

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais
Lengvai paruošiamas
45 min.

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu