Ingredientai

Bananai 2 vnt.
Pienas 0.5 stiklinės
Migdolų miltai 1 stiklinė
Miltai 0.5 stiklinės
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Bananus sutrinkite iki vientisos tyrės.

2. Įmuškite kiaušinius, įpilkite pieno ir gerai išmaišykite.

3. Suberkite miltus, gerai išmaišykite.

4. Suberkite kepimo miltelius, vanilinį cukrų ir migdolų miltus. Viską labai gerai išmaišykite.

5. Jei tešla kiek per kieta, įpilkite dar pieno ir išmaišykite.

6. Kepkite įkaitintame sviesto ir aliejaus mišinyje, kol iš abiejų pusių blynai apskrus.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai