Ingredientai

Migdolų miltai 2 stiklinės
Cukraus pudra 2 stiklinės
Cukrus 1 stiklinė
Migdolų esencija šaukštelis
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Plakdami kiaušinių baltymus po truputį berkite cukrų ir plakite iki gražios vientisos, blizgančios masės. Tuomet supilkite migdolų bei vanilės esencijas ir atsargiai išmaišykite. Į baltymų masę suberkite migdolų miltus, cukraus pudrą ir atsargiai pamaišykite.

Ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos suformuokite morengus ir juos palikite 60–80 min., kad masė sukietėtų. Tada dėkite į įkaitintą iki 150 °C temperatūros orkaitę ir kepkite apie 10 min.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Tofu sūreliai su matcha
Lengvai paruošiamas
15 min.

Tofu sūreliai su matcha

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis

Bananiniai sūrio pyragaičiai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bananiniai sūrio pyragaičiai

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais