Ingredientai
Porcijos: 3
„Mūsų šeimoje per Užgavėnes dažniausiai kepami mieliniai blynai. Patikėkite – gardesnių blynų ir būti negali! Iš recepte nurodytų produktų kiekio išeina apie 25 blynai. Minkšti, purūs – kaip bandelės šie mieliniai blynai“, – sako maisto tinklaraščio „Gamink su Audrone“ kūrėja Audronė Zemenskienė.
Gaminimo eiga
Į dubenį suberti miltus, mieles, cukrų ir druską.
Kiaušinius išplakti su šiltu pienu ir sumaišyti su biriais produktais.
Į masę įmaišyti razinas ir dž.spanguoles ir uždengus pastatyti šiltai 30 min. (masė turi pakilti).
Tešlai pakilus, belieka kepti blynelius keptuvėje su aliejumi, apkepant juos iš abiejų pusių.
Skanaus.