Ingredientai

Miltai 2 stiklinės
Grietinė 2 šaukštai
Pienas 3 šaukštai
Druska 1 žiupsnelis
Cukraus pudra pagal skonį
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

Mieles sumaišykite su 3 šaukštais pieno bei 3 šaukštais miltų ir palikite, kad pakiltų.

Varškės sūrį sutarkuokite. Kiaušinius suplakite su vaniliniu cukrumi ir žiupsneliu druskos. Įmaišykite grietinę, sudėkite dalį su sviestu suminkytų miltų, tarkuotą sūrį, pakilusias mieles, suberkite likusius miltus. Suminkykite tešlą, suformuokite rutuliukus ir dėkite juos į įkaitintą aliejų. Kepkite, kol gražiai pagels.

Iškepusias spurgas pabarstykite cukraus pudra.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai