Ingredientai

Midijos 0.5 kg
Česnakai 4 skiltelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Čiobreliai 1 žiupsnelis
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Midijas gerai nupjaukite. Jei yra atsivėrusių ar aptrupėjusių kriauklelių, geriau jas išmeskite.

2. Salierus, svogūną ir česnakus smulkiai supjaustykite ir suberkite į puodą su įkaitusiu aliejumi.

3. Maišant apkepkite daržoves (užteks 2-3 minučių ant mažos ugnies), suberkite midijas, pabarstykite druska, čiobreliais, pipirais, užpilkite vyno.

4. Palaukite kol užvirs ir virkite uždengus dangtį ant vidutinės ugnies apie 4 minutes.

5. Apibarstykite smulkintomis petražolėmis ir patiekite su skrudintu batonu.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena
Lengvai paruošiamas
20 min.

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena

Prancūziškas užkandis
Lengvai paruošiamas
15 min.

Prancūziškas užkandis

Bavariški raugintų kopūstų kroketai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bavariški raugintų kopūstų kroketai