Ingredientai

Midijos 0.5 kg
Salierų lapai 2 saujos
Svogūnai 1 vnt.
Česnakai 4 skiltelės
Baltas sausas vynas 200 ml
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Čiobreliai 1 žiupsnelis
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Midijas gerai nupjaukite. Jei yra atsivėrusių ar aptrupėjusių kriauklelių, geriau jas išmeskite.

Salierus, svogūną ir česnakus smulkiai supjaustykite ir suberkite į puodą su įkaitusiu aliejumi.

Maišant apkepkite daržoves (užteks 2-3 minučių ant mažos ugnies), suberkite midijas, pabarstykite druska, čiobreliais, pipirais, užpilkite vyno.

Palaukite kol užvirs ir virkite uždengus dangtį ant vidutinės ugnies apie 4 minutes.

Apibarstykite smulkintomis petražolėmis ir patiekite su skrudintu batonu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai