Ingredientai

Midijos 0.5 kg
Česnakai 4 skiltelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Čiobreliai 1 žiupsnelis
Porcijos: 2
Vienos iš gardžiausių jūros gėrybiųmidijos. Ir paruošti jas taip paprasta! Paruoštas midijas patiekite su skrudintu batonu.

Gaminimo eiga

1. Midijas gerai nupjaukite. Jei yra atsivėrusių ar aptrupėjusių kriauklelių, geriau jas išmeskite.

2. Salierus, svogūną ir česnakus smulkiai supjaustykite ir suberkite į puodą su įkaitusiu aliejumi.

3. Maišant apkepkite daržoves (užteks 2-3 minučių ant mažos ugnies), suberkite midijas, pabarstykite druska, čiobreliais, pipirais, užpilkite vyno.

4. Palaukite kol užvirs ir virkite uždengus dangtį ant vidutinės ugnies apie 4 minutes.

5. Apibarstykite smulkintomis petražolėmis ir patiekite su skrudintu batonu.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai