Ingredientai
Skaldyti grikiai
0.5
stiklinės
Jautienos faršas
500
g
Cukinijos
0.5
puodelio
Kiaušiniai
1
vnt.
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Kalendros
1
šaukštas
Malti džiūvėsėliai
5
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Skaldytus grikius užpilkite karštu vandeniu, išmaišykite ir palikite kol atvės.
2. Į faršą įmuškite kiaušinius, suberkite grikius, įtarkuokite cukinijos (cukiniją sutarkuokite smulkia tarka ir nusunkite), pagardinkite smulkiai pjaustytomis kalendromis, druska ir pipirais.
3. Lipdykite kotletus ir apvoliokite juos maltuose džiūvėsiuose.
4. Sudėkite į kepimo popieriumi ištiestą skardą.
5. Kepkite iki 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.
Skanaus!
Atsiliepimai