Ingredientai

Bandelės 1 vnt.
Vištienos filė 100 g
Sūris 50 g
Salotos pagal skonį
Svogūnai pagal skonį
Pomidorai 0.5 vnt.
Druska žiupsnelis
Pipirai pagal skonį
Vištienos prieskoniai žiupsnelis
Majonezas 1 šaukštas
Agurkai 1 vnt.
Česnakai 1 skiltelė
Porcijos: 1
Už puikų receptą dėkojame skaitytojui Singarui.

Gaminimo eiga

Vištienos filė pabarstykite pipirais ir vištienos prieskoniais.

Kepkite ant kaitrios ugnies apie 10 minučių, kol iš abiejų pusių gerai iškeps. Prieš baigiant kepti pabarstykite druska.

Bandeles perpjaukite pusiau ir penkioms minutėms dėkite į iki 160 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Kol bandelės skrunda, o mėsa kepa, paruoškite padažą: elektriniu smulkintuvu susmulkinkite agurkus, česnaką ir majonezą.

Paruoštą padažą gausiai tepkite ant abiejų bandelės pusių.

Imkite bandelės pagrindą ir sluoksniais dėkite mėsainio ingredientus: salotų lapas, kepta vištienos filė, sūris, svogūnų griežinėliai ir pomidorai.

Uždėkite bandelės viršų ir dėkite mėsainį penkioms minutėms į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę, kad išsilydytų sūris.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla