Ingredientai
paprikos
1
vnt.
svogūno
1
vnt.
česnako
1
skiltelė
IKI vištienos filė
1
vnt.
alyvuogių aliejaus
3
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
majonezo
1
v. š.
BBQ padažo
2
v. š.
salotos
1
lapas
Gaminimo eiga
1. MANTINGA grūdinės mėsainių bandelės „Cosmos“ puses apkepkite sausoje keptuvėje iš abiejų pusių, kad gražiai apskrustų.
2. Papriką supjaustykite lazdelėmis, svogūną, česnaką – griežinėliais. IKI vištienos filė marinuokite su druska, pipirais, kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių, kol apskrus, dėkite paprikas, svogūnus, česnakus ir kepkite, kol daržovės suminkštės ir vištiena pilnai iškeps.
3. Ant apatinės bandelės tepkite majonezą, dėkite salotos lapą, daržoves, keptą vištieną, barbekiu padažą ir viršutinę bandelę perteptą barbekiu padažu.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai