Gaminimo eiga

Susmulkinkite svogūnus bei česnakus ir sumaišykite su prieskonių mišiniu, čiobreliais, rozmarinais ir malta mėsa. Suformuokite ovalius kotletus ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 10–12 minučių.

Supjaustykite grybus ir pakepkite svieste. Užberkite druskos.

Sudėkite į vandenį laurų lapus, pipirus, druską. Virkite apie 10 minučių. Kol sultinys verda, nupjaukite bulvių galiukus ir iš dalies nuskuskite. Sudėkite į karščiui atsparų indą, užpilkite sultinio, kad bulvės būtų pusiau apsemtos. Kepkite 20 minučių iki 180° įkaitintoje orkaitėje.

Apverskite bulves ir kepkite dar 20 minučių arba kol bulvės suminkštės. Nupilkite nuo bulvių skystį ir apskrudinkite svieste. Jei norite – užberkite druskos. Apskrudinkite bandeles, uždėkite iškeptą mėsos kotletą ir patiekite su bulvėmis, saldžiu aitriųjų paprikų padažu bei gvakamolės mirkomuoju padažu.

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Sveikuoliški mėsainiai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikuoliški mėsainiai

Mėsainis su umami
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

Mėsainis su umami

Mėsainis su keptomis bulvėmis
Reikia pasistengti
1 val.

Mėsainis su keptomis bulvėmis

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“