Gaminimo eiga

Susmulkinkite svogūnus bei česnakus ir sumaišykite su prieskonių mišiniu, čiobreliais, rozmarinais ir malta mėsa. Suformuokite ovalius kotletus ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 10–12 minučių.

Supjaustykite grybus ir pakepkite svieste. Užberkite druskos.

Sudėkite į vandenį laurų lapus, pipirus, druską. Virkite apie 10 minučių. Kol sultinys verda, nupjaukite bulvių galiukus ir iš dalies nuskuskite. Sudėkite į karščiui atsparų indą, užpilkite sultinio, kad bulvės būtų pusiau apsemtos. Kepkite 20 minučių iki 180° įkaitintoje orkaitėje.

Apverskite bulves ir kepkite dar 20 minučių arba kol bulvės suminkštės. Nupilkite nuo bulvių skystį ir apskrudinkite svieste. Jei norite – užberkite druskos. Apskrudinkite bandeles, uždėkite iškeptą mėsos kotletą ir patiekite su bulvėmis, saldžiu aitriųjų paprikų padažu bei gvakamolės mirkomuoju padažu.

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikuoliški mėsainiai

Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

Mėsainis su umami

Reikia pasistengti
1 val.

Mėsainis su keptomis bulvėmis