Ingredientai
Menkės filė
2
vnt.
Krevetės
200
g
Avokadai
1
vnt.
Citrinos sultys
30
ml
Citrininiai prieskoniai
žiupsnelis
Bazilikai
žiupsnelis
Druska
pagal skonį
Fermentinis sūris
100
g
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
Krevetes pamarinuojame aliejuje ir citrinos sultyse. Beriame pipirų, druskos, citrininių žuvies prieskonių ir įspaudžiame keletą skiltelių česnako. Palaikome apie 2 valandas.
Žuvį pabarstome žuvies prieskoniais. Paliekame 2-3 valandom.
Avokadą nulupame ir supjaustome gabalėliais. Sūrį sutarkuojame. Į skardą dedame viena eile žuvį, ją apklojame baziliko lapeliais, dedame sluoksnį krevečių. Pabarstome avokado ir viską dengiame sūriu. Kepame 180C temperatūroje 35 min.
Atsiliepimai