Ingredientai

trintų pomidorų padažo 2 v. š.
rikotos sūrio 6 v. š.
mėlynojo pelėsinio sūrio 50 g
raudonėlio 1 šakelė
gražgarsčių 1 sauja
granato sėklų 0.5 vnt.

Gaminimo eiga

1. Į skardą su kepimo popieriumi įdėkite picos padą. Ant jo užtepkite trintų pomidorų padažo, dėliokite rikotos sūrį, mėlynojo pelėsinio sūrio gabaliukus ir uždėkite raudonėlio.

2. Kepkite 230 °C temp. orkaitėje 15 min. Ant iškepusios picos uždėkite gražgarsčių ir granato sėklų.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai