Vietoje mėlynių galite naudoti kitas savo mėgstamas uogas.

Gaminimo eiga

Sumaišykite pudingo miltelius su 6 šaukštais pieno. Likusį pieną sumaišykite su 6 šaukštais cukraus ir užvirinkite. Sumaišykite su pudingu ir dar kartą užvirkite. Leiskite ataušti. Ataušusią masę sumaišykite su varške.

Iškočiokite tešlą ir išklokite ja riebalais išteptą formą. Ant tešlos sukrėskite varškės ir pudingo masę.

Mėlynes nuplaukite ir nusausinkite. Išberkite ant varškės masės.

Miltus išmaišykite su likusiu cukrumi. Ištirpinkite sviestą ir supilkite ant miltų. Užminkykite tešlą, skirtą trupiniams. Trupinius užbarstykite ant pyrago viršaus ir kepkite maždaug 30 min 200° temperatūroje.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai